HOW ETRAINER WORKS

How to create an Etrainer account.
Create an account and log in.
Find a workout type that suits your needs.
Read our step-by-step instructions in verification e-mail. Our trainer is going to contact you with detailed instructions on how to join the workout.
Create presonalized workouts with our trainers.
After you join the workout, our trainer receives notification, views your characteristics and prepares a personalized training session according to your fitness level and objective.
Opean an Etrainer video room and start working out.
To start working out, connect to video room 5 minutes prior to your workout starting time.

Live.  Real time.  Your time.  Your space.  Your personal trainer.


Chrome browser is required in order to use Etrainer.

Reliable

All data is safely stored and guarded from unauthorized access.

Simple

If you have a web camera, a microphone and a broadband internet connection, you have all you need to use the eTrainer system.

Adaptable

No matter if you are travelling, at work or at home, you can workout with our trainer anytime and anywhere.

Private

Only your trainer sees you, no one judges or criticizes you or your workout.

Etrainer's best personal trainersDave Travis

Login or register and start working out with our trainers! You can contact them anytime via etrainer chat or via e-mail.


TESTIMONIALS

Petra
VODITELJICA KLJUČNIH KUPACA

Vec neko vrijeme treniram boks. Trening mi pomaže da se riješim negativne energije nakupljene tijekom napornog radnog dana. Radim 8 sati dnevno, što je vrlo iscrpljujuce za mene, uz to i poslovno dosta putujem, što znaci da ne mogu vježbati kada želim i održavati zdrav stil života. Da bih to popravila pronašla sam neke video materijale za vježbanje na internetu te po istima pokušala vježbati, ali nisam bila zadovoljna ni dovoljno motivirana, jer ne postoji mogucnost komunikacije s izvoditeljem vježbi. Naravno, odustala sam nakon nekoliko dana. Slucajno sam od prijatelja doznala za platform za vježbanje Etrainer te da mogu vježbati online, odnosno uživo s osobnim trenerom uz upotrebu prijenosnog racunala. Od tada uredno vježbam i kad sam na putu ili kod kuce. Taj sustav je stvarno nešto inovativno i jako mi se svida.

Nataša
SAVJETNICA PROTOKOLA U UREDU HRVATSKOG PARLAMENTA

Imam dinamican i nepredvidiv posao, to je razlog što trenutno ne mogu ici u teretanu i trenirati s prijateljima kada želim. Zato koristim Etrainer. Glavni razlog zašto mi se svida Etrainer je fleksibilnost lokacije i vremena. Nosim laptop sa sobom i radim on-line trening umjesto da odem u teretanu. Nikada nisam mislila da vježbe bez utega mogu imati takav utjecaj na moje tijelo. Treneri se puno brinu o klijentima,te imaju izražen pozitivan i motivirajuci stav. Bodre me da izvodim i ona najteža posljednja ponavljanja. Još sam sretnija zbog mogucnosti vježbanja u malim grupama. Vjerujte mi, uživam vježbati s prijateljima u teretani, ali kada netko od nas ne može stici u teretanu, obicno trening napravimo preko Etrainera. Vježbati nikada nije bilo lakše i zabavnije. Svakako bih to preporucila svima!

Pero
DIREKTOR U IT SEKTORU

Otkad znam za sebe, vježbam, volim se rekreirati i vodim aktivan stil života. Medutim, otkako sam zapoceo novi posao, sve se nekako promijenilo. Iskreno u slobodno vrijeme sam se malo ulijenio, te mi nedostaje motivacije za fizicku aktivnost. Stvari su se promijenile od kad sam saznao za Etrainer sustav za vježbanje, te ga poceo koristiti. Više s motivacijom nemam problema. Moj trener me dovede u stanje da izvodim neke vježbe za koje sam mislio da ih nikada necu moci izvesti. I nakon treninga, ponekad mi odzvanjaju u ušima rijeci mog trenera "Jace, jace, drži se, nemoj odustajati". Trener zna dozirati optimum za mene u svakom trenutku. U dane kad mi se preskace trening, samo se sjetim pozitivne energije svog trenera i znam da cu se osjecati bolje ako odradim trening. Nakon treninga sam uvijek pun dobre energije.

Božo
PRAVNIK

Kroz život nikad nisam bio ljubitelj vježbanja, niti sam se želio baviti nekim sportom. Vjerojatno, jer i nisam neki atletski tip. Nedavno sam citao clanak o važnosti tjelesne aktivnosti, te da redovito vježbanje smanjuje utjecaj stresa na samo zdravlje. Sjetio sam se prijatelja koji mi je pricao da vježba preko nekog sustava na internetu. Saznao sam da koristi Etrainer sustav. I tako, od tog dana sam i ja sam korisnik sustava Etrainer. Vježbam s osobnim trenerom tri do cetiri puta tjedno. Preporodio sam se, osjecam bolje, stres kao da ni ne osjetim. Zadovoljan sam postignutim rezultatima, što me još više motivira, posebno nakon što sam poceo primjecivati vizualne promjene na svom tijelu. Mislio sam da cu zauvijek biti “Bucko” svoje supruge, ali to više nije slucaj.